ВОЛОНТИРАЈ

Волонтирањето е еден од најдобрите начини да се помогне во образованието на децата и младите во едно општество.

Рурална Коалиција ја поддржува волонтерската работа за сите оние кои сакаат да придонесат во исполнување на нашата мисија. Доколку сакате да научите повеќе и да ги вклучите Вашите лични достигнувања и идеи кон целите на организацијата,

Ве покануваме да се приклучите во нашиот тим!

 

За да се пријавите пратете  мејл на rkoalicija@gmail.com   со вашите податоци.